toppic symbol        
VELKOMMEN        


PRODUKTION I PERU OG ITALIEN

Med mange års erfaring i modebranchen har den danske designer Marianne Benedicte Gorridsen skabt et bæredygtigt strikkoncept med modeller i et tidløst design uden alder og sæson:  Mode, som ikke går af mode.

Den del af produktionen, som foregår i Peru, er lavet af 100% naturlig baby alpaca uld.

Modellerne fremstillet i Italien består af 100% merino uld eller af miksede naturmaterialer, eventuelt iblandet en meget lille procentdel af polyamid max 5-15%

Fælles for de to produktionslande er: høj kvalitet hvad angår både garn, teknik og håndværksmæssige færdigheder. God pasform prioriteres højt, og trøjerne er gennemarbejdede og testet hvad angår pasform og vask, før de sættes i produktion. Designet er klassisk og holder sin aktualitet i mange år. 

 


MODE MED MENING                                       Fra kvinde til kvinde...
Når du køber trøjerne i 100% baby alpaca uld, hjælper du samtidig kvinder i et af verdens fattigste lande, Peru, til at få et meningsfyldt arbejde i det lille familieejede strikkeri, som fremstiller de lette, lækre bluser.

Gennem salget støtter Gorridsen Design Concept produktion i et land med urgamle håndværksmæssige traditioner, som har rødder langt tilbage til de dygtige inkaer. 

Peruanerne er stolte folk, som gør sig umage med deres håndværk, og siden projektets start i efteråret 2014, har antallet af kvinder i arbejde på den lille fabrik i Peru været stigende.

 

Forside Pic