• Dansk

FACEBOOK

Gorridsen Design, www.gorridsen.dk

Firmaet Gorridsen Designs slogan er Mode Med Mening. En del af kollektionen designet af Marianne Benedicte Gorridsen er produceret i Peru på aflagte håndstrikkemaskiner fra Europa, som ikke længere bruges i europæisk produktion. Salget af trøjerne skaffer meningsfyldte jobs til kvinder i Peru, et af verdens fattigste lande, som har gode håndværksmæssige traditioner helt tilbage til inkaerne.. I 2015/16 har Gorridsen Design desuden støttet projektet AMPO i Burkina Faso med 20.000,-kr, et hjem for forældreløse gadebørn og udstødte voldtægtsramte unge mødre. ET 100% privat initiativ startet af tyskfødte Katrin Rohde, kaldet Mama Tenga ( Moder jord) . Kollektionen er lavet i naturlige materialer, og mange af bluserne fra Peru, er strikket i dyrenes egne farver og er derfor helt fri for farvestoffer og kemikalier. Modellerne fra Peru er forsynet med et lille håndbroderet kvindetegn i nakken, som symboliserer tanken : Mode Med Mening -fra kvinde til kvinde. Modellen Afrodite har desuden en håndhæklet halskant. Modellerne i kollektionen er opkaldt efter gudinder. Afrodite er kærlighedens Gudinde. Venus er et andet navn for kærlighedens gudinde, Eos er morgenrødens gudinde og Athena er klogskabens gudinde. Se de flotte billeder og læs om projektet på www.gorridsen.dk
Gorridsen Design,  www.gorridsen.dk
Gorridsen Design, www.gorridsen.dk added 5 new photos.2 days ago
Sommerens sødeste cardigan... model Iris i 100% hør. let og fin til jeans..men også til din ærmeløse kjole. Fåes også i sort. Se forhandler liste på www.modemedmening.dk og besøg de skønne butikker, som forhandler Mode Med Mening.
Gorridsen Design,  www.gorridsen.dk
Gorridsen Design, www.gorridsen.dk added 5 new photos.6 days ago
Gorridsen Design,  www.gorridsen.dk
Gorridsen Design, www.gorridsen.dk6 days ago
Om lidt går Iben og jeg op på toppen af la Rinacente og vinker farvel til Firenze for denne gang..
Gorridsen Design,  www.gorridsen.dk
Gorridsen Design, www.gorridsen.dk added 6 new photos.6 days ago
Hilsen fra Firenze... altid et besøg værd.
Gorridsen Design,  www.gorridsen.dk
Gorridsen Design, www.gorridsen.dk added 6 new photos.1 week ago
Efter en meget lang og kreativ arbejdsdag i Firenze, med to af mine skønne Italienske samarbejdspartnere Serena og Catia 🇮🇹🥂😎velfortjent middag!
Gorridsen Design,  www.gorridsen.dk
Gorridsen Design, www.gorridsen.dk added 2 new photos.2 weeks ago
Søstre i blåt og grønt
Inge Line og Anne Sofie Kuhr føler sig godt tilpas i 100 % babyalpaca . Mode Med Mening modemedmening.dk
Model Athena farve Herbal Green og model Afrodite i fantasy blue