KVINDEN BAG GORRIDSEN DESIGN

OM GORRIDSEN DESIGN

SLOW FASHION

MENNESKER, MILJØ & DYREVELFÆRD Det enkle design er ofte det sværeste at opfinde, men det er til gengæld også det,

LÆS MERE »

PLEJE & VASK

STRIK ÅR EFTER ÅRVisionen bag strik fra Gorridsen Design er produkter, der lever sæson efter sæson, år efter år. For

LÆS MERE »

Designer Marianne Benedicte Gorridsen stiftede Gorridsen Design i 2014 efter en lang karriere i modebranchen. Hendes grundlæggende idé var at gå imod trenden i den traditionelle modebranche og skabe et tøjbrand båret af omtanke, ordentlighed og samarbejde mellem kvinder på tværs af verdensdele. Tøj fra kvinder til kvinder. 

 

Dansk design, peruvianske kvinders håndværk og den blødeste alpakauld er de tre ting, der tilsammen danner fundamentet for tøjbrandet Gorridsen Design. Det har vist sig at være et stærkt fundament for et modebrand uafhængig af tidens trend og omskiftelige sæsoner. Men derimod dybt afhængig af kvinders sans for det gode håndværk, naturlige materialer og tidløst design.    

 

Ordentlighed og menneskelige relationer er nøgleordene for produktionen af vores tøj. Vi samarbejder med mennesker i Peru, Italien og Indien, som vi tror på og anerkender for deres håndværk og kompetencer. Kvinder i Peru med lang tradition for håndværk, højkvalitetsproduktion i Italien og eksperter i stof fra lotusblomsten i Indien. Vi tør se vores samarbejdspartnere i øjnene, fordi vi har et fælles projekt om at skabe mode med mening. Vi er partnere i øjenhøjde. 

 

Håndværk, der kan ses, mærkes og føles.

Gammelt og nyt håndværk forenes i strik fra Gorridsen Design med håndhæklede kanter samt håndsyede sidesømme og håndbroderet kvindetegn. Vi tror nemlig stadig på kvaliteten ved håndarbejde og går ikke på kompromis med kunsten at producere smukt og holdbart tøj.  

Som designer er Marianne Gorridsen dybt optaget af at udvælge og udforske de bedste materialer til sine kollektioner. Størstedelen er i rene og naturlige garn og mange er i dyrenes egne naturlige farver. Blødt baby alpaca, cashmere og økologisk bomuld. Uld og bomuld med traditioner og rødder langt tilbage i tiden, hvor tøj blev skabt med tålmodighed og kærlighed. Lad hænderne tale og mærk forskellen. 

 

Smukt design, der begejstrer år efter år
Strik fra Gorridsen Design er klassisk og smukt år efter år. Som noget helt unikt inden for modebranchen sælger vi stadig vores allerførste strikdesign, som blev lanceret i år 2014, samme år som Gorridsen Design blev skabt. Det kan vi gøre, fordi vi skaber tidløst basistøj uden alder. 

 

Marianne Gorridsen designer strik til alle kvinder og kropstyper ud fra en dyb respekt for, at kroppe er forskellige. Hver størrelse er konstrueret fra bunden og justeret, så pasformen er perfekt. Hun gør sig umage og håndhæver den svære kunst at formgive sine designs, så linjeføringen i blusen følger kroppen.
Det er vores ambitiøse mål at give kvinder følelsen af velvære med pasformer, der fremhæver det gode og nedtoner det svære. Det tror hun er vejen til at blive kvinders første valg og yndlingsbluse. År efter år.